H2O Update

H20 april 2016

H20 feb 2016

Ardennen special

H2O sept 2015

H2O mei 2015

H2O okt 2014

Nieuws en mededelingen

Toernooi Bremen
04 juli/06 juli

Zoals je waarschijnlijk weet is het alweer bijna tijd voor het waterpolotoernooi in Bremen. Het is dit jaar van vrijdag 4 juli t/m zondag 6 juli. Het is dit jaar voor de trouwe bezoekers de tiende keer dat we naar het toernooi gaan, het zou leuk zijn als we met een mooie grote afvaardiging komen. Als we er genoeg hebben kunnen we zelfs twee herenteams inschrijven.

– Jeroen Offermans

Functie secretaris
per direct

Als jij je aangesproken voelt deze verantwoordelijke functie op je te willen nemen (samen met iemand anders, of alleen) of als je iemand kent waarvan je denkt dat deze rol hem / haar op de huid geschreven is, dan hierbij de oproep contact met iemand van de WPC op te nemen.

De WPC zoekt overigens versterking op vele fronten. Mocht je je aangesproken voelen om ook op een andere manier actief te willen zijn binnen je vereniging, laat het ons dan weten.

– WPC commissie

Eindfeest DSZ
16-04

Achterstallig onderhoud: hierbij alsnog de H2O-Polo Update van het eindfeest van afgelopen zaterdag online!

http://www.dsz-zwemmen.nl/content/pdf/H2O2014%20(nummer:104).pdf

– Jeroen Offermans

Waterpolo talent
09-04

Wie wint dit jaar de Joop van der Laantrofee voor DSZ talent van het jaar? Kom morgen naar het DSZ eindfeest en je weet het!

Talent-ontwikkeling en optimale sportbeleving bij Top Waterpolo Den Haag
01-04-’13

Vernieuwingen zijn noodzakelijk om het waterpolo onder de aandacht te brengen. Het is van belang dat het Waterpolo in de regio Den Haag kan beschikken over een gedegen opleiding voor waterpolo-talenten. Twee doelstellingen, die makkelijker gezegd zijn dan gedaan. Dat de Haagse waterpolo verenigingen, de handen ineen hebben geslagen, is dan ook niet vreemd.
Met de komst van het topsportbad “HOFBAD” en een goede samenwerking met de gemeente Den Haag is Waterpolo Den Haag tot stand gekomen in juni 2012. De deelnemende verenigingen hebben maar een doel en dat is TOP Waterpolo in Den Haag weer op de kaart zetten. De eerste stap is gezet door teams, zowel heren- als damesteams, in de KNZB landelijke competitie te laten uitkomen. De uiteindelijke doelstelling is om op basis van eigen kracht, middels talent-ontwikkeling, weer op het hoogste niveau mee te strijden om de prijzen. De uitdaging van TOP Waterpolo Den Haag is gezien de mogelijkheden haalbaar. De huidige groep speelsters, spelers, trainers en het bestuur staan garant om optimaal te presenteren en de jeugd te winnen voor het waterpolo.

Wij bieden dan ook de jeugd uit de regio Haaglanden de gelegenheid om eens gratis trainingen te volgen. Ben je bezeten van waterpolo en je wilt er alles uit halen, meld je dan direct aan via ons secretariaat om eens kennis te maken met toptrainingen die worden gegeven door trainers die weten wat topsport is.