Nieuws en mededelingen

Trainingen/wedstrijden

Bijzonderheden trainingen!
De trainingen pagina is bijgewerkt tot en met 15 december 2018.
Op de pagina Trainingenagenda vindt je per training alle informatie.
Volg dus snel deze link!

Wedstrijden 2018
Eerstvolgende wedstrijden
De eerstvolgende wedstrijd is de open KNZB leeftijdsgroepen wedstrijd in Eindhoven op 9 en 10 december. Aan deze wedstrijden doen e wedstrijdspringers mee.
Op de pagina wedstrijdagenda en uitslagen staan de data van de wedstrijden aangekondigd en vindt je alle uitslagen.

Contributie tarieven 2018
Basistarief drie kwartier per week: € 28,00 2018;
Plus tarief 1½ uur per week: : € 39,00 2018;
Ster tarief meer dan 1½ uur training per week: € 49,00 2018.

Springers van “Joop Stotijn”/DSZ eerste in het verenigingen klassement tijdens het Nederlands Kampioenschap 2018

Tijdens het NK2018 in Amersfoort zijn Nederlands Kampioen geworden Lize van Leeuwen 1m B-meisjes, Guus de Bakker toren A jongens, Florian Prins Toren C jongens, Lize en Guus 3 meter synchroon bij de Al-in en de eigen leeftijdsgroep A/B. Daarnaast haalden Carter, Marcel, Sofie, Florian, Lize en Guus diverse zilveren medailles. En haalden Florian, Melissa, Guus, Lize een aantal bronzen medailles. Totaal zijn er 19 medailles behaald. Ook deden Sterre van Veen, Julia Raanhuis, Elin Luteijn en Loran Bol mee. Hartelijk gefeliciteerd met de behaalde resultaten.

Legitimatieplicht Hofbad

Alle springers die trainen op zaterdag in het Hofbad tijdens het publiekszwemmen moeten met ingang van 18 september 2017 in het bezit zijn van een Zwempas van de gemeente. Deze pas wordt aangemaakt bij de kassa. Zorg ervoor dat je deze pas vervolgens altijd bij je hebt als je komt trainen anders mogen ze je de toegang tot het zwembad weigeren. Je hoeft de pas niet elke training bij de kassa te laten zien als je komt trainen. Vragen stel ze aan Henk of mail naar joopstotijn.dsz@schoonspringen.org.

Regiotrainingen

De regiotrainingen seizoen 2018/2019 zijn van 14:00-16:00 voor de data zie de trainingen pagina. Deelname op uitnodiging, zie daarvoor de trainingen pagina.

CLUBKLEDING MET NAAM
Voortaan is het mogelijk clubkleding met naam te bestellen via sportemotion. Als je je keuze maakt voor een shirt kan je inloggen en staat onderaan de pagina hoe je ook je naam op het shirt kan krijgen. Let op er is verschil tussen jongens en meisjes kleding. Ook vind je op dezelfde site de rode sportbroeken met logo. Mocht je nog vragen hebben kan je die natuurlijk aan de trainer stellen. Als er vragen zijn over de bestelprocedure kan je bellen met sportemotion 010 4661734.